Regionale busser og tog kører uændret i 2024

Zand.News – »Ved at fastholde samme serviceniveau som i 2023 skaber vi tryghed for borgerne. For den enkelte borger betyder det, at den bus eller det tog, han eller hun tager, også kører næste år. Det er vigtigt for sammenhængskraften i Region Sjælland med store geografiske afstande, at der er gode muligheder for kollektiv transport for alle,« lyder det fra Region Sjælland.

"Regionale busser og tog kører uændret i 2024"

Flere penge til at sikre robuste regionssygehuse

Zand.News – Region Sjællands budget er på plads med en budgetaftale, som alle Regionsrådets partier står bag. Aftalen sætter rammerne for driften af regionens sygehuse og psykiatri, patientrettigheder, forebyggelse af sygdom, flere sundhedstilbud tæt på borgerne og regional udvikling såsom kollektiv trafik, grøn omstilling og indsatser mod PFAS.

"Flere penge til at sikre robuste regionssygehuse"

Den kollektive trafik skal prioriteres i Region Sjælland

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – »Den kollektive trafik er stadig vigtig for mange borgere, når de skal på arbejde eller af andre årsager har behov for at komme fra a til b. Hvis man som borger ikke kan regne med, at toget kommer planmæssigt, så vil flere vælge det fra, og situationen på lokalbanerne har været for problematisk de seneste måneder. Vi risikerer, at tilliden til den kollektive trafik forsvinder,« lyder…

"Den kollektive trafik skal prioriteres i Region Sjælland"