Hjemløs butikstyv med hashrester i lommen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – En udenlandsk butikstyv stjal tøj og sko, mens han betalte for en øl. Samtidig havde han rester af hash i lommen.

Tirsdag eftermiddag kl. 13.22 fik politiet en anmeldelse fra Bilka i Næsted Storcenter om, at medarbejderne havde tilbageholdt en butikstyv. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Tog forskellige stykker tøj og sko med i prøverummet

Det var en 27-årig udenlandsk mand, der havde taget forskellige stykker tøj og sko med i prøverummet, hvor han havde taget tøjet og skoene på.

Herefter have han betalt han for en øl og gået ud gennem kassen, hvor han så var blevet standset af en medarbejder. Den 27-årige havde stjålet tøj for 1.246 kroner, og han forklarede, at han var hjemløs.

Politibetjentene fandt også en pose med rester af hash

Manden blev anholdt kl. 14.12 og sigtet for butikstyveri, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt med hjælp fra tolk.

Ved visitationen af den anholdte fandt politiet en pose med rester af hash, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 27-årige blev løsladt igen kl. 17.05, og han kan nu vente en bøde på 2.500 kroner for butikstyveriet og en bøde på 2.000 kroner for at have ulovlige stoffer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.