Fuld kvinde tog rattet, da fuld mand blev stoppet

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Ringsted.News – En spirituspåvirket bilist blev stoppet af et vidne, men så tog en spirituspåvirket passager rattet og kørte sin vej.

Sent mandag aften kl. 23.48 fik politiet en anmeldelse om, at en mand kørte i spirituspåvirket tilstand på Skovvej i Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den ene kvinde satte sig bag rattet og kørte sin vej

Anmelderen var fulgt efter bilen, der slingrede kraftigt; og anmelderen fik efterfølgende standset bilen på Skovvej i Ringsted, hvor han tilbageholdt den mandlige fører.

Der var også to kvinde i bilen, men de ønskede ikke at forblive på stedet. Derfor satte den ene kvinde sig bag rattet og kørte, før politiet kom frem. Hun kunne også mistænkes for at være påvirket af spiritus.

Politiet nåede frem og fik anholdt den mandlige fører på Skovvej, hvor han blev sigtet for spirituskørsel.

I øvrigt havde manden ikke førerret, da han ikke havde været oppe til en ny køreprøve efter en tidligere sag om spirituskørsel, hvor han havde fået en betinget frakendelse.

Politiet fandt kvinden i indkørslen ved hendes bopæl

Kvinden blev anholdt på sin bopæl, hvor hun holdt i sin bil i indkørslen. Manden og kvinden, der begge blev sigtet, fik udtaget en blodprøve, hvorefter de blev løsladt.

Den kvindelige fører havde ligeledes en tidligere sag om spirituskørsel. Den er fra den 21. august 2019, hvor resultatet af promille havde vist et resultat på over 2,0.

Derfor beslaglagde politiet bilen med henblik på konfiskation. Når resultatet af blodprøven kommer, vil de to sigtede høre mere fra politiet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.