Ny centerchef for Plan og Miljø i Næstved Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – Jens Bach overtager ledelsen af Center for Plan og Miljø i Næstved Kommune til august.

Det bliver en mand med stor ledelseserfaring og indgående kendskab til plan-, miljø og naturområdet, der bliver ny centerchef for Center for Plan og Miljø i Næstved Kommune. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Erfaren leder med stor faglig indsigt miljø, plan og natur

Center for Plan og Miljø i Næstved Kommune har fået sin nye centerchef. Fra den 1. august 2020 skal Jens Bach stå i spidsen for centeret. Han afløser Pernille Balslev-Erichsen, der har bestredet stillingen siden 2016.

»Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at få en meget erfaren leder med stor faglig indsigt i miljø-, plan- og naturområdet til Center for Plan og Miljø. Jens er med sin baggrund som chef i Thisted og Solrød kommuner vant til at arbejde i et kommunalpolitisk miljø, og vi glæder os til at byde ham velkommen til Næstved Kommune,« siger direktøren i Næstved Kommune, Sven Koefoed-Hansen.

Han tilføjer, at der var et stærkt ansøgerfelt. Der var 15 ansøgere til stillingen som centerchef, og flere af dem kunne have bestridt stillingen.

Dialogen og engagementet er vigtigt for den nye centerchef

Jens Bach er uddannet forstkandidat, cand.silv. fra den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, Københavns Universitet. Han har mange års ledererfaring fra blandt andet Thisted Kommune og Solrød Kommune, hvor han i dag er ansat som øverste chef for kommunens tekniske forvaltning.

»Næstved Kommune har det hele, og jeg glæder mig til at blive en del af den. Der er en bred palette af stedbundne potentialer i Næstved med by, land, strand og skov. Noget af det vigtigste for mig er at have en god dialog og deltage i tingene, når de sker, derfor vil man også finde mig ude i virkeligheden. Jeg glæder mig til at rykke ind og ikke mindst til at møde mine nye kollegaer og øvrige samarbejdspartnere,« siger Jens Bach.

Jens Bach er 52 år. Han bor i København sammen med sin hustru Helen Springall, der er gymnasielærer, og de har sammen sønnen Thomas.

Øverst: Centerchef Jens Bach. (Foto: Næstved Kommune). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.