Større efterforskning af overfald på pige i Næstved

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Naestved.News – I går blev en 12-årig pige overfaldet på Orenæsvej i Næstved, mens hun var på vej i skole. Der er tale om to personer i en rødbrun bil, der forsøgte at gribe fat i hende.

Torsdag morgen blev en 12-årig pige overfaldet på vej til skole, da to personer i en rødbrun bil forsøgte at gribe fat i hende.

Hændelsen skete klokken 08.10 på Orenæsvej i Næstved. Her kom den 12-årige kørende på sin cykel, da to personer i en bil holdt ind og greb fat i hende.

Det lykkedes dog pigen at slippe væk og løbe fra stedet. Politiet har siden anmeldelsen efterforsket sagen på højtryk. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Hellere have for mange oplysninger end for få

»Vi har bl.a. sikret videomateriale og afsøgt området grundigt, og så har vi talt med over 60 personer,« fortæller vicepolitiinspektør Rune Nilsson fra afdelingen for personfarlig kriminalitet og fortsætter:

»Hvis der er folk, vi stadig ikke har talt med, og som mener, at de har oplysninger vi kan bruge, og så skal man endelig ikke tøve med at kontakte os. Intet er for småt, og vi vil hellere have for mange oplysninger end for få.«

Det kan for eksempel være, hvis man har set eller hørt noget i relation til hændelsen, eller at man måske ligger inde med små, private mobiloptagelser fra torsdag morgen i det område, der er tegnet op på det vedlagte kort. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Den ene gerningsmand kan have en skade i ansigtet

Gårsdagens intensive efterforskning har også betydet, at der er kommet lidt yderligere oplysninger om signalement af både gerningsmænd og bil.

Bilen, der beskrives som rødbrun med tonede ruder, havde formentlig en bule ved den højre forlygte. Desuden viser politiets efterforskning, at den ene gerningsmand kan have en skade i ansigtet, som blev tilført ham ved hændelsen i går. Mændene talte gebrokkent engelsk.

Politiets mobile politistation har fra morgenstunden været i området, for blandt andet at skabe tryghed.

»Det er klart, at en hændelse som denne, skaber stor utryghed. Derfor har vi folk på stedet, som er klar til at få en snak med alle dem, der har brug for det. Her kan man komme af med både bekymringer og oplysninger,« siger Rune Dahl Nilsson.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.