Vred knallerist sparker bildør i hovedet på bilist

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – En vejvred knallerist kørte ind i en bil, og da bilisten sted ud af bilen, sparkede knalleristen på bildøren, så bilisten blev ramt i hovedet og faldt om.

Tirsdag eftermiddag kl. 14.16 blev politiet kaldt til Herlufsholm Alle i Næstved, hvor der netop var sket et mindre færdselsuheld. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Vidner hjalp kvinden, mens knalleristen kørte sin vej

En knallertkører kom i sydlig retning, og i T-krydset ved Gl. Skovridervej kørte han ind i en bil, der holdt og ventede på at svinge til venstre.

Uheldet skete ved meget lav hastighed, og der kom ikke nogen skader på hverken knallert eller bil. Bilisten – en 48-årig kvinde fra Rude – steg ud af bilen, men knallertkøreren sparkede til bildøren, så der kom en bule. Døren ramte kvinden i hovedet, og hun faldt om.

Knallertkøreren stak derefter af, mens vidner hjalp kvinden. En politipatrulje standsede knallertkøreren i Rådmandshaven kort efter.

Det var en 40-årig mand fra Faxe, og han blev anholdt kl. 15.08 og sigtet for vold og for ikke at overholde sine forpligtelser ved et færdselsuheld.

Det viste sig, at den 40-årige var efterlyst til fogedretten, og han fik derfor en overnatning i arresten, indtil han fremstilles i fogedretten onsdag morgen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.