82-årig kvinde sprøjtede vand efter motorcyklist

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Den ældre kvinde rettede sin vandslange mod en motorcyklist. Han tog så vandslangen og begyndte at sprøjte tilbage på hende, hvorpå de begyndte at slå og skubbe.

Søndag eftermiddag kl. 16.48 fik politiet en anmeldelse fra et vidne til en hændelse mellem en motorcyklist og en ældre kvinde på en villavej i Asnæs i Odsherred Kommune. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Kvinden var i gang med at vande sit blomsterbed

Der var tale om en kvinde, som vandede sit blomsterbed med en vandslange, da en motorcyklist kørte forbi. Kvinden syntes åbenbart, at motorcyklisten larmede for meget og sprøjtede derfor vand på den mandlige fører, som standsede.

Kvinden fortsatte med at sprøjte vand på motorcyklisten, der til sidst tog vandslangen fra kvinden og sprøjtede retur på hende. Det blev hun sur over og slog motorcyklisten let på skulderen, hvorefter han skubbede let til kvinden, så hun faldt.

Politi og en ambulance blev sendt for at hjælpe

Både politiet og en ambulance blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at der var tale om en 82-årig kvinde fra Asnæs og en 55-årig mand fra Ringe.

Ingen af dem var kommet til skade ved deres indbyrdes uoverensstemmelser, og ingen af dem ønskede at anmelde modparten for noget. Politiet genoprettede derfor blot roen og forlod herefter stedet sammen med ambulancen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.