Knivbevæbnet røveri mod Netto i Høng

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Røveren, som politiet efterlyser, fik udlevere sedler og mønter i supermarkedet på Centervej i Høng.

Lørdag aften kl. 21.54 slog personalet i Netto på Centervej i Høng i Kalundborg Kommune alarm til politiet, idet en maskeret mand et par minutter tidligere under trussel med en kniv havde fået sedler og mønter fra kassebeholdningen udleveret. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet kørte til området med flere patruljer

Efterfølgende var røveren flygtet til fods ad en sti bag om supermarkedet Aldi i retning mod Slagelsevej, hvor han forsvandt i ukendt retning og på ukendt måde.

Midt- og Vestsjællands Politi kørte til området med flere patruljer, herunder patruljer fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, for at lede efter røveren.

Gerningsmanden beskrives som en mand på 17-20 år, der er 175-180 centimeter høj, har almindelig kropsbygning og hvid hud. Han var iført uigennemsigtige mørke pilotsolbriller, maskering over mund og næse, neongrøn hue under hætten, mørk hættetrøje med karakteristiske hvide striber, mørke bukser, sorte handsker og sorte sko med hvide såler.

Bevæbnet med en cirka 15 centimer lang kniv

Han var bevæbnet med en cirka 15 centimer lang kniv. Politiet fandt ikke røveren og forsætter nu efterforskningen i området i et forsøg på at få ham identificeret.

Politiet i Kalundborg og Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have set røveren enten før eller efter røveriet i området ved Slagelsevej eller have set køretøjer, som røveren kan have anvendt til sin fortsatte flugt.

Kontakt gerne politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.