Kvinde savnede sin undervandsjæger

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En kvinde ringede til politiet, fordi hendes undervandsjæger ikke havde stukket hovedet op ad vandet. Det iværksatte en redningsaktion.

Mandag formiddag kl. 09.07 ringede en 52-årig kvinde fra Virum til alarmcentralen, da hun savnede sin mand, der var i gang med undervandsjagt ved Gudmindrup Strand i Odsherred Kommune. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Kvinden havde ikke set manden trække vejret

Det midaldrende par var taget til Gudmindrup Strand ved Falkevej i Højby Sjælland, hvor manden skulle på undervandsjagt.

Nu var kvinden bekymret, fordi hun ikke havde set, at hendes mand havde været oppe for at trække luft ind. Hun frygtede, at der skulle være sket ham noget.

Joint Rescue Coordination Center kørte til stedet

Politiets indsatsleder, en ambulance og JRCC (Joint Rescue Coordination Center) kørte frem til stedet for at påbegynde en redningsaktion.

Da redningsberedskabet kom frem til stedet, traf de den 52-årige kvinde og den 54-årige undervandsjæger, der nu selv var kommet op af vandet. Han havde på intet tidspunkt været i fare, men havde været under vandet i længere tid end normalt, hvilket havde vakt bekymring hos konen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.