Røver løb fra supermarked og gik tilbage igen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En mand i køen røvede Aldi, men da vidner løb efter ham, så gik han tilbage til supermarkedet.

Tirsdag morgen kl. 08.05 kom en anmeldelse fra Aldi på Torvesvinget i Vig ved Odsherred om et røveri. Det var startet med, at en kunde havde stået i kø ved kassen.

Pludseligt havde han maskeret han sig og havde sagt, at det var et røveri, og at han ville have penge. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Trak pludseligt en hætte op og tog en hue på

Manden, der ellers havde været umaskeret, trak kort tid før, at det blev hans tur en hætte op foran underansigtet. Han tog også en tophue på hovedet. Derpå bad han om at få udleveret penge. Røveren fremviste intet våben, men han rodede ved en medbragt taske.

Da røveren havde fået 1.500 kroner i mindre sedler, forlod han butikken og løb i retning mod stationen. Tre vidner til røveriet fulgte efter røveren og forsøgte at afskære ham vejen. Dette fik gerningsmanden til at vende om og gå tilbage til butikken for at aflevere pengene tilbage.

Røveren sad i Aldi og ventede på politiets ankomst

Da patruljen kort efter kom frem til Aldi, sad gerningsmanden, en 28-årig mand fra Hillerød, roligt inde i forretningen og afventede politiet. Han blev anholdt og sigtet for røveriet. Ved visitationen blev han fundet i besiddelse af 1.500 kroner i kontanter, som blev givet tilbage til butikken.

Den anholdte blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt til sagen. Den 28-årige erkendte forholdet. Efter endt sagsbehandling foretog anklagemyndigheden en vurdering af sagen.

Der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille den 28-årige i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.