16-årige sad havde hash i sølvpapir på brystet

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – To hashlugtende 16-årige sad under en halvtag, og så kom der to betjente og fandt hash i deres tasker på brystet.

Onsdag aften kl. 21.05 var lokalbetjentene i Ringsted på patrulje, og de kom forbi en institution på Anlægsvej. Her fandt de to unge mennesker, som sad under et halvtag, og der lugtede af hash. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Opbevarede deres hash i en taske på brystet

De to unge mænd på 16 år fra Ringsted blev visiteret, og betjentene fandt 29 gram hash på den ene og 58 gram hash på den anden.

De unge mænd havde deres hash i en taske hængt foran på brystet, så den var let at komme til. En stor del af hashen var pakket ind i sølvpapir på hver cirka 1 gram – de såkaldte salgsklumper.

Drengene blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på at sælge hashen. Og de ulovlige stoffer blev beslaglagt og vil senere blive destrueret.

De blev begge anholdt og kørt hjem til deres forældre, som blev orienteret om sagen. De sigtede vil senere blive indkaldt til en afhøring under overværelse af de sociale myndigheder. De sigtede vil herefter høre mere, når sagen skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.