76-årig udsat for tricktyveri i Ringsted

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Den 76-årige kvinde blev kontaktet af to fremmede mænd på Schandorffsvej i Ringsted, hvor hun fik stjålet sin pung. Politiet efterlyser nu to mænd på 30-40 år med østeuropæisk af udseende.

Onsdag eftermiddag kl. 16.54 fik politiet en henvendelse fra en borger, der havde kontakt til en 76-årig kvinde fra Borup, som havde været udsat for tricktyveri på Schandorffsvej i Ringsted.

Kvinden havde været i banken for at hæve kontanter

Den 76-årige oplyste, at hun omkring kl. 16.10 var blevet udsat for et tricktyveri, efter hun havde været i banken for at hæve kontanter.

Den 76-årige var blevet kontaktet af to fremmede mænd, der talte gebrokkent dansk. De spurgte om vej til sygehuset og fik lavet så meget forvirring, at de ubemærket kunne stjæle kvindens pung, uden hun opdagede det.

Først lidt senere opdagede den 76-årige tyveriet af pungen, der indeholdt blandt andet kontanter og et dankort.

De to fremmede mænd blev beskrevet som:

  • A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 180 centimeter høj, almindelig kropsbygning og kort hår. Han talte dansk med accent og var iført mørkt tøj.
  • B: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 180 centimeter høj og kraftig kropsbygning. Han talte dansk med accent og var muligvis iført tophue og mørkt tøj.

Politiet kørte til området dels for at afhøre offeret og dels for at lede efter de to mistænkte, som dog ikke blev fundet.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i området. Kontakt gerne politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.