Advarsel: Asfaltarbejdere stemmer dørklokker

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Adskillige borgere oplever, at udenlandske asfaltarbejdere ringer på deres dør.

Mandag formiddag kl. 09.25 anmeldte en kvinde fra Vetterslev i Ringsted, at hun kort forinden havde haft besøg af en engelsktalende asfaltarbejder. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Tilbød gratis asfaltarbejde sammen med sit asfaltsjak

Han havde ringet på døren og havde tilbudt at udføre gratis asfaltarbejde. Kvinden havde afvist dette, hvorpå den engelsktalende mand havde kørt fra stedet i en varebil sammen med sit asfaltsjak på to øvrige mænd, som han talte polsk med.

Manden, der henvendte sig, beskrives som: 45-55 år, kraftig af bygning, kort sort hår og lys hud.

Asfaltmand havde noget flydende asfalt i overskud

Kl. 09.59 anmeldte en mand fra Huginsvej i Ringsted, at han omkring kl. 09.30 i sit hjem blev kontaktet af en engelsktalende mand med skotsk/irsk dialekt, som tilbød at lave nogle huller på gårdspladsen, da de havde noget flydende asfalt i overskud.

Anmelderen takkede nej til tilbuddet og udlændingen forlod stedet.

Manden ved denne episode beskrives som: Nordeuropæisk af udseende, 40-55 år, kraftig af bygning og gråsprængt tilbagestrøget kort hår. Han var iført lilla poloshirt.

Ville udføre gratis asfaltarbejde for en forretning

Kl. 10.49 fik politiet anmeldelse fra en kvinde, som oplyste, at en engelsktalende mand kort forinden havde henvendt sig ved hendes forretning på Køgevej 2 i Ringsted, hvor han tilbød gratis asfaltarbejde.

Butiksindehaveren afviste tilbuddet og manden forlod stedet igen. Han kørte fra stedet i en varebil – en grå kassebil af mærket Fiat.

Læs også: Udlænding asfalterede hele grusvejen.

Politiet undersøger nu anmeldelserne om udenlandske asfaltarbejdere, som laver ulovligt dørsalg hos private og virksomheder, da det er en overtrædelse af markedsføringsloven.

Politiet finder det desuden mistænkeligt at arbejdet tilbydes “gratis”, og borgerne advares mod at takke ja til tilbuddet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.