Efterlyst jyde fundet i kælder i Benløse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Ringsted.News – En ung jyde var stukket af fra en institution i Jylland, men blev fundet i et kælderrum i Benløse.

Fredag formiddag kl. 10.48 flygtede en 16-årig ung mand fra Glesborg fra politiet, som kort forinden havde anholdt ham for besiddelse af euforiserende stoffer. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den unge mand så sit snit til at stikke af igen

Politiet havde oplysninger om, at den 16-årige kunne opholde sig i Benløseparken i Benløse nord for Ringsted, hvor politiet så også fandt ham gemt i et kælderrum. Han var flygtet fra en institution i Østjyllands Politikreds og var derfor efterlyst af politiet.

I forbindelse med anholdelsen i Benløse blev han lagt i håndjern, men så alligevel sit snit til at stikke af igen. Flugten varede dog kort tid, idet han blev fundet i et skur på Skolevangen i Benløse, hvor han forsøgte at gemme sig.

Havde amfetamin, salgsposer samt poser med hashrester

Ved nærmere undersøgelse af hans effekter fandt politiet ham i besiddelse af cirka 10 gram amfetamin og flere salgsposer samt poser med rester af hash.

Efter afhøring til sigtelser for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer samt straffelovens bestemmelser om flugt som anholdt blev den 16-årige transporteret retur til Jylland ved politiets foranstaltning.

Han vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Rookie23 / Pixabay). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.