Mand fundet død ved rækkehusbrand

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Brandvæsnet sendte røgdykkere ind i en kraftigt brændende bolig, og her fandt de en person, som var afgået ved døden.

Onsdag aften kl. 21.10 anmeldte en nabo i et rækkehuskompleks på Kildemarken i Ringsted, at hun havde hørt et brag inde ved siden af, hvorpå hun havde opdaget, at der var røg i lejligheden.

Naboen ringede derfor 1-1-2, hvorpå politi og brandvæsen hurtigt blev sendt til stedet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den afdøde er endnu ikke endeligt identificeret

Brandvæsnet sendte røgdykkere ind i den kraftigt brændende bolig. Her fandt brandmændene en livløs person, som var afgået ved døden.

Brandfolkene gennemgik stedet, men fandt ikke flere personer. Branden blev slukket, før den spredte sig til andre huse og lejligheder.

Politiet undersøgte brandstedet, hvor der ikke blev fundet noget mistænkeligt. Omstændighederne omkring branden skal nu undersøges nærmere for at klarlægge brandårsagen.

Den afdøde er endnu ikke endeligt identificeret, men politiet formoder, at der er tale om lejlighedens mandlige beboer. Underretningen af de pårørende til beboeren i lejligheden er endnu ikke foretaget, men politiet arbejder på at få kontakt til dem.

Den afdøde skal undersøges nærmere, for at fastslå hans identitet med sikkerhed. Torsdag formiddag vil politiets brandteknikere fra KTC (Kriminal Teknisk Center) undersøge brandstedet nærmere.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.