Mekaniker klemt under lastbil ved Ringsted

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – En lastbilmekaniker var ved at reparere motoren på en lastbil, da lastbilen faldt ned fra donkraften og landede på mandens brystkasse.

Lørdag formiddag kl. 09.35 modtog alarmcentralen et opkald om en arbejdsulykke i et vognmandsfirma på Bøgedevej ved Bøgede, som ligger øst for Ringsted.

En lastbil var faldet ned på en mekaniker. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Mekanikeren var ved at reparere motoren på lastbilen

En lastbilmekaniker var ved at reparere motoren på en lastbil, så han lå under køretøjet på et rullebræt. Pludselig faldt lastbilen ned fra donkraften og landede på mandens brystkasse.

Den tilskadekomne mand, en 42-årig mand fra Ringsted, blev fundet af en kollega, som havde hørt bumpet da lastbilen faldt ned. Kollegaen ringede 1-1-2, men kunne ikke få lastbilen væk fra den 42-årige.

Den tilskadekomne mekaniker var livløs under lastbilen

Brandvæsnet kom frem og fik frigjort den tilskadekomne mand, som var livløs under lastbilen. Ambulancen ydede førstehjælp til manden, der kort efter blev hentet af i lægehelikopter og fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand.

Arbejdstilsynet kom til stedet for at undersøge uheldet. Politiet optog ligeledes rapport om ulykken, og de vil, når Arbejdstilsynets rapport foreligger, tage stilling til, om nogen kan stilles til ansvar for ulykken.

Den 42-årige pådrog sig alvorlige brud og indre kvæstelser på overkrop og bækken. Han er fortsat indlagt i kritisk tilstand.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Anna Glavind / Den Landsdækkende Akutlægehelikopterordning // Region Sjælland). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.