Nabo opdagede krølhåret indbrudstyv i Benløse

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Ringsted.News – En 59-årig opdagede en indbrudstyv, og da tyven løb væk, kom en dame i gul regnjakke cyklende. Politiet efterlyser både tyven, som har sort, kort og krøllet hår, og vidnet i den gule regnjakke.

Torsdag eftermiddag kl. 13.01 slog en 59-årig mand alarm til politiet, fordi han netop havde overrasket en mand i færd med at bryde hos en af naboerne på Fluebæksvej i Benløse nord for Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Flygtede til fods i retning mod Benløseparken

Anmelderen havde råbt til manden, der opgav sit forehavende og flygtede til fods ad et stisystem i retning mod Benløseparken. Næsten i det samme kom en kvinde iført en gul regnjakke cyklende på indbrudstyvens flugtrute.

Flere patruljer blev sendt til området for at lede efter indbrudstyven, der blev beskrevet som:

  • Mand
  • 30-50 år
  • 170-175 centimeter
  • Kraftig kropsbygning
  • Hvid hudfarve
  • Sort hårfarve
  • Kort og krøllet hår.

Han var iført blå jakke og grå joggingbukser.

Politiet fandt ikke den mistænkte og kunne efterfølgende konstatere, at et køkkenvindue hos en af anmelderens naboer var forsøgt brudt op, men uden at komme ind i villaen. Ejeren blev senere underrettet om indbrudsforsøget og kunne bekræfte, at intet var stjålet.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket den flygtende indbrudstyv i området, ligesom politiet gerne vil i kontakt med kvinden i den gule regnjakke for at få hendes vidneforklaring. Kontakt politiet på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.