Ny kommunaldirektør i Ringsted Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).

Ringsted.News – »Vi kender selvfølgelig Mette (Jeppesen, red.), og jeg er glad for, at hun nu kan sætte sig fast i kommunaldirektørstolen her i Ringsted Kommune,« siger borgmesteren.

50-årige Mette Jeppesen er ny kommunaldirektør i Ringsted Kommune. I dag er hun direktør for de tekniske centre, og siden juni har hun været konstitueret som kommunaldirektør. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Skal være med i den fortsatte udvikling af organisationen

Mette Jeppesen er fra den 1. januar ny kommunaldirektør i Ringsted Kommune. I oktober 2019 blev hun ansat som direktør for de tekniske centre, og siden juni har hun været konstitueret kommunaldirektør i Ringsted Kommune. Før hun kom til Ringsted Kommune, var hun blandt andet direktør i Dragør Kommune.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Mette Jeppesen som ny kommunaldirektør. Mette Jeppesen begynder formelt i stillingen den 1. januar, og hun fortsætter med at være referencedirektør for de tekniske centre.

»Vi kender selvfølgelig Mette, og jeg er glad for, at hun nu kan sætte sig fast i kommunaldirektørstolen her i Ringsted Kommune,« siger borgmester Henrik Hvidesten (V) og fortsætter:

»I Ringsted Kommune er vi både internt og eksternt i gang med mange større initiativer, og jeg glæder mig til sammen med hende at fortsætte de gode udviklingsspor, vi allerede har sat i gang. De næste år har vi for eksempel et særligt fokus på at løfte folkeskolen og styrke indsatsen for sårbare børn og unge. Og internt skal Mette være med i den fortsatte udvikling af organisationen i tæt samspil med den øvrige direktion, ledere og medarbejdere.«

Vil fortsætte mod at skabe en endnu bedre kommune

»Ringsted Kommune er ikke længere ny for mig, men jeg glæder mig alligevel til den nye rolle som kommunaldirektør. Jeg har lært Ringsted Kommune at kende som et sted, der virkelig er midt i mulighederne,« tilføjer Mette Jeppesen og fortsætter:

»Jeg tror på, at vi kan realisere endnu flere af de muligheder og potentialer, som Ringsted Kommune har. Sammen med byrådet og den øvrige organisation glæder jeg mig til at fortsætte vores vej mod at skabe en endnu bedre kommune for borgerne, hvor der ligesom i dag er fokus på en kultur for samarbejde og udvikling.«

Mette Jeppesen er uddannet cand.scient.soc. og har snart 10 års ledererfaring fra den kommunale verden. Tidligere har hun også været ansat i KL og haft stillinger i flere kommuner. Privat bor hun i København.

Øverst: Kommunaldirektør Mette Jeppesen, Ringsted. (Foto: Ringsted Kommune). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.