Politiet fandt flugtbilist fra vigepligtsuheld

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – en 29-årig mand fra Ringsted blev ramt af en flugtbilist i et kryds, men senere fandt politiet frem til bilen.

Tidlig onsdag aften kl. 18.50 skete et uheld i et kryds i Ringsted, da en personbil, der kørte ad Søgade mod nord og ud i krydset ved Jyllandsgade uden at orientere sig, hvor den ramte en bil, der kørte ad Jyllandsgade mod vest. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Flugtbilisten flygtede ad Jyllandsgade mod øst

Bilen, som var årsag til uheldet, standsede ikke efter påkørslen, men kørte væk fra stedet ad Jyllandsgade mod øst.

Føreren af den anden bil, en 29-årig mand fra Ringsted, kom ikke til skade ved uheldet, men blev meget forskrækket. Han holdt og sundede sig lidt, hvorefter han ringede til politiet og anmeldte uheldet.

Flugtbilen blev senere set i den sydlige del af byen

Politiet fik senere på aftenen oplysninger om, at den bil, som havde været indblandet i uheldet, var blevet set i den sydlige del af Ringsted. Politiet fandt frem til bilen, der med stor sandsynlighed havde været indblandet i uheldet.

Bilen havde skader, som svarede til det sted, hvor den havde ramt den 29-åriges bil. Politiet kontaktede derfor ejeren af flugtbilen for at få klarlagt, hvem der havde kørt bilen i forbindelse med uheldet. Sagen efterforskes nu videre af politiet, der skal afhøre en mulig mistænkt i sagen.

Vidner der har overværet uheldet onsdag aften ved Søgade i Ringsted C, og som har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.