Vidner søges i sag om groft røveri

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En kvinde i Stenlille i Sorø Kommune var i nat udsat for et røveri. Politiet søger vidner, der kan hjælpe i opklaringen af sagen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog i dag kl. 06.34 anmeldelse om, at en 65-årig kvinde, på sin bopæl på Kirkevej i Stenlille, havde været udsat for røveri. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Brød et vindue op og udsatte kvinden for vold

En gerningsmand indfandt sig sent på natten på den forurettede kvindes bopæl, hvor han brød et vindue op og trængte ind til kvinden, der blev udsat for vold.

Den forurettede kvinde er under lægebehandling, men har det efter omstændighederne godt. Der er endnu ingen oplysninger om udbytte. Gerningsmanden forsvandt fra gerningsstedet i ukendt retning.

Almindelig af bygning, 165-170 høj og har udenlandsk accent

Gerningsmanden signaliseres som en mand, cirka 20-25 år, almindelig af bygning, cirka 165-170 centimeter høj og med kort mørkt hår. Han talte dansk med udenlandsk accent.

Han var iført lyse bukser, lys kortærmet skjorte, mørke handsker og maskeret ansigt. Han medbragte en skruetrækkerlignende genstand.

Politiet betragter sagen med stor alvor, og efterlyser vidner, der natten til i dag har befundet sig i Stenlille, og som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer.

Vidner bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). PM/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.