Virksomheder får gratis kursus i digitale discipliner

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Soro.News – Google Succes Online kommer til Sorø fra den 30. september til den 1. oktober og til Holbæk fra den 2. til den 3. oktober. Der er blandt andet sociale medier, SEO, Google Analytics og IT-sikkerhed på skemaet.

Virksomheder i 11 danske kommuner skal klædes på med den nyeste digitale viden, så de kan øge væksten.

Det er målsætningen i Google Succes Onlines tur, der i samarbejde med blandt andet Landdistrikternes Fællesråd tager på Danmarksturné. Det skriver Landdistrikternes Fællesråd i en pressemeddelelse.

Får besøg af et uddannelseslokale med digitale eksperter

De digitale ambitioner bliver taget til nye højder, når 11 danske kommuner den kommende måned får besøg af et mobilt uddannelseslokale fyldt af nogle af landets skarpeste digitale eksperter.

Fra det mobile lokale giver eksperter gratis kurser til kommunernes iværksættere og virksomheder, som kan møde undervisere fra Google, Danske Bank, Vækstfonden, PwC samt Innovationsfonden. Alle er partnere i Google Succes Onlines tur.

Også Landdistrikternes Fællesråd er partner i turen, og det har indtil videre været en stor fornøjelse, fortæller formand Steffen Damsgaard.

»Digitaliseringen vil fortsætte, vi har kun set begyndelsen. Virksomhedernes evne til at omfavne den og bruge den til at skabe vækst og arbejdspladser er afgørende for, om virksomhederne lever eller dør,« siger Steffen Damsgaard og fortsætter:

»For landdistrikterne er de lokale virksomheder én af nøglerne til at sikre den nødvendige og afgørende vækst og udvikling. Vi har brug for dem! Med denne Danmarksturné åbner vi for, at landdistrikternes virksomheder kan blive klædt på til den digitale fremtid.«

Præsenteres for et væld af gratis kurser om digitalisering

Under Google Succes Online-turen bliver virksomhederne i de 11 kommuner præsenteret for et væld af gratis kurser om digitalisering. Der er blandt andet sociale medier, SEO, Google Analytics og IT-sikkerhed på skemaet.

Ikke alene de nye digitale muligheder, men også planlægning og eksekvering samt finansiering af den digitale vækst, er i fokus på turen. Formålet er at klæde de lokale virksomheder på, så de kan bruge digitale værktøjer til at øge væksten i deres virksomhed.

Turplanen for Google Succes Online:

 • Horsens den 2. – 3. september
 • Thisted den 4. – 5. september
 • Viborg den 9. – 10. september
 • Holstebro den 11. – 12. september
 • Fredericia den 16. – 17. september
 • Aabenraa den 18. – 19. september
 • Søndersø den 23. – 24. september
 • Svendborg den 25. – 26. september
 • Sorø den 30. september – 1. oktober
 • Holbæk den 2. – 3. oktober
 • Helsingør den 7. – 8. oktober.

Læs mere og tilmeld dig på: googlesuccesonline.dk.

Øverst: Google Succes Online tager på Danmarksturne i 11 kommuner. (Foto: Google Succes Online). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.