Ursælger standser biler på Vestmotorvejen

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – En mand i en blå bil fortæller på gebrokkent engelsk, at han er millionær og mangler penge til benzin.

Tirsdag formiddag kl. 10.57 anmeldte en bilist, at han var blevet blinket ind til siden af en person i en blå Audi. Det skete på Vestmotorvejen lige efter afkørsel 34. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Blå Audi og/eller BMW blinker bilister ind til siden

Føreren af den blå Audi talte gebrokkent engelsk og sagde til bilisten, at han manglede penge til benzin, men at han havde nogle ure, som han gerne ville sælge for at få penge.

Den udenlandske mand havde sagt, at han var millionær og arbejdede som bilforhandler i Tyskland. Bilisten havde ikke købt nogen ure, da han fandt henvendelsen mistænkelig.

Kl. 11.08 anmeldte en anden forbipasserende bilist, at han havde bemærket en blå BMW, som holdt efter tilkørsel 35 på Vestmotorvejen i østgående retning, hvor føreren forsøgte at vinke bilister ind til siden.

Politiet kørte strækningen igennem for at søge efter de mistænkelige køretøjer, men fandt ingen.

Hus registreringsnummer og eventuelt et signalement

Borgere, som oplever noget lignende, bedes om muligt notere registreringsnummeret på bilen og kontakte politiet på telefonen 114.

Med et registreringsnummer og eventuelt et signalement på føreren/personer ved bilen har politiet mulighed for at efterforske de mistænkelige forhold.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.