3.000 mennesker vil arbejde for BR-legetøj

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – BR har modtaget 3.000 uopfordrede jobansøgninger. Kandidaterne kommer både fra tidligere BR-butikker og fra andre steder i dansk detailhandel.

Efter annonceringen det blev annonceret, at BR-kæden åbner 26 butikker på tværs af Danmark, er det væltet ind med ansøgninger til at arbejde i en af forårets nyåbnede butikker. 3.000 har allerede søgt uopfordret.

BR-legetøj søger personale til alle de nye butikker

BR-kæden arbejder på højtryk med at blive klar til de første butiksåbninger sidst i marts måned. Interessen blandt danske detailfolk er stor for at komme til at arbejde i kæden.

»De første fem butikschefer er netop faldet på plads, og parallelt med dette forløb, er vi også i gang med at ansatte butikkernes øvrige medarbejdere. Det er fantastisk at se, at så mange er interesserede i at arbejde hos BR. Kandidaterne kommer både fra tidligere BR-butikker og fra andre steder i dansk detailhandel,« fortæller BR-kædechef Charlotte From.

Maratonløb i butiksåbninger som perler på en snor

Der er en mængde opgaver, der skal løftes, inden den glade fætter med bjørneskindshuen kan slå dørene op på de nye adresser. Ikke desto mindre ligger der en ambitiøs plan for, hvor hurtigt butikkerne kommer til at åbne.

»Når vi først er gået i gang i slutningen af marts, så følger en række butiksåbninger som perler på en snor. Vi har allerede bygget den bane, Fætter BR skal bruge til at løbe på. Vores fordel er nemlig, at BR har fået et superstærkt bagland, som har masser af erfaring med alt det, der skal til for at drive butikker,« siger Charlotte From og fortsætter:

»Lige nu sidder mange af mine dygtige HR-kolleger fra de andre kæder og hjælper med at rekruttere medarbejdere til BR. Det er helt nødvendigt, når vi skal ansætte mindst 300 kolleger på ret kort tid.«

BR kigger både på de mange uopfordrede ansøgninger og slår stillingerne op, for at finde de bedst mulige kandidater til et levende legetøjsunivers.

Øverst: BR. (Foto: Salling Group). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.