Hjælpemidler og medicinsk udstyr på vej til Ukraine

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).

Zand.News – Region Sjællands lagre er blevet finkæmmet for ting, der kan undværes, og som i stedet kan gøre gavn i Ukraine. Resultatet er 28 paller med forskellige former for hjælpemidler og medicinsk udstyr, som nu er sendt til Ukraine.

Region Sjælland har sendt beskyttelsesdragter, forbindinger og andre hjælpemidler og medicinsk udstyr til Ukraine. Det skriver regionen på sin hjemmeside.

28 paller er overleveret til Beredskabsstyrelsen

Region Sjællands lagre er blevet finkæmmet for ting, der kan undværes, og som i stedet kan gøre gavn i Ukraine. Resultatet er 28 paller med forskellige former for hjælpemidler og medicinsk udstyr, som nu er sendt til Ukraine. Donationen indeholder blandt andet 40.000 beskyttelsesdragter, mere end 10.000 sprøjter og flere tusinde forbindinger og bandager.

Donationen sker i samarbejde med de nationale myndigheder og efter en konkret forespørgsel. Der er kun doneret ting, som der rent faktisk er et behov for. De 28 paller er overleveret til Beredskabsstyrelsen, som står for at fragte det til Ukraine.

Region Sjælland donerer udstyr og hjælpemidler til en værdi af mere end 400.000 kroner. Donationen består af ting som kan undværes og har derfor ikke betydning for behandling og pleje af patienter.

Øverst: Losning af udstyr til Ukraine. (Foto: Region Sjælland). PM/roke

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.