Dødstrussel efter trafikuoverensstemmelse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – To mænd blev uenige om, hvordan man passerer et helleanlæg ved Gislinge. Det medførte, at den ene mand blev truet på livet med en pistollignende genstand.

Torsdag kl. 12.56 anmeldte en 43-årig mand fra Holbæk, at han netop var blevet truet på livet af en anden bilist, som havde truet med en pistol. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Anmelderen og modparten havde haft en uoverensstemmelse i trafikken i forbindelse med passage af et helleanlæg, hvorefter de begge var standset på Byvej i Gislinge i Holbæk Kommune. Modparten havde i forbindelse med en diskussion om trafikhændelsen pludselig taget en pistol frem og taget et ladegreb.

Modparten var herefter kørt fra stedet i sin sølvfarvede bil i retning mod Gislinge by. Anmeldelsen medførte en større udrykning fra politiets side for at finde den mistænkte og hans bil ud fra anmelderens oplysninger.

Eftersøgningen og efterforskning i sagen førte til, at politiet fik kontakt med både bilen og den mistænkte – en 28-årig mand fra Gislinge – i Gislinge cirka kl. 15.45. Den 28-årige blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

Ved en ransagning af hans bil fandt politiet en splatterpistol, der formodes at være det våben, som han brugte til at true anmelderen med.

Den 28-årige blev tillige skønnet til at være påvirket af narkotika under kørslen i sin bil, hvorfor han også fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Efter afhøring til sagerne løslod politiet den 28-årige, der vil høre nærmere fra politiet på et senere tidspunkt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.