Mand stukket med kniv, men var tavs som graven

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – Mand fik snitskader i bryst og i baghoved, og en senere anmeldelse om trusler førte politiet til en krostue.

Mandag aften kl. 17.51 kom et alarmopkald om, at en 29-årig mand var blevet stukket med en kniv foran Fakta i Tølløse i Holbæk Kommune. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Manden fik snitskader i brystet og i baghovedet

Politi og ambulance blev sendt til Industrivej i Tølløse, hvor det viste sig, at manden havde fået snitskader i brystet og i baghovedet, men hans tilstand var ikke kritisk.

Den forurettede var ikke interesseret i at belyse sagen over for politiet, men der var flere vidner til episoden, der kunne beskrive hændelsen og gerningsmanden, der var flygtet i en bil.

Politiet fik en anmeldelse om trusler på en krostue

Kl. 19.09 fik politiet en anmeldelse om, at en 20-årig mand befandt sig på et udskænkningssted i Hvalsø, hvor han havde truet et familiemedlem og givet udtryk for, at han kendte til episoden med knivstikkeriet i Tølløse.

Politiet anholdt kl. 19.24 den 20-årige mand fra Vig, der stadig befandt sig ved krostuen. Han blev taget med til politistationen til afhøring.

Politiet fandt senere den bil, som den mistænkte var kørt væk i, på en adresse i Kirke Eskilstrup. På bilen sad stjålne nummerplader, som den 20-årige blev sigtet for at have været i besiddelse af.

Den 20-årige er sigtet for forsøg på manddrab og bliver senere fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk.

Opdatering: Den 20-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør og er nu fængslet i fire uger. Dog kærede han rettens afgørelse til landsretten. Det skriver politiet på Twitter.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.