19-årig overfaldet på banegården i Næstved

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – Ung mand overfaldet på Næstved Station, da han stod af toget.

Mandag eftermiddag kl. 15.33 blev en 19-årig mand fra Lolland overfaldet, da han stod af toget på banegården i Næstved.

Det var øjensynlig en gammel strid, der resulterede i, at tre mænd løb efter den 19-årige, som blev tacklet og slået og sparket på Banegårdspladsen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Overfaldsmænd forsvandt ad gangbroen over skinnerne

De tre overfaldsmænd forsvandt fra gerningsstedet ad gangbroen over skinnerne, og en politipatrulje fik øje på tre mænd, der passede på beskrivelsen af gerningsmændene. De gik på Ellebækvej, og her blev de tre anholdt kl. 15.58.

Det var en 19-årig mand fra Nakskov, en 18-årig fra Sønderborg og en 15-årig fra Haderslev. Den 19-årige kaldte politifolkene for pansersvin og blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, mens den 18-årige havde en låsbar foldekniv og blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

Den 15-årige havde en kniv med et blad på ni cm og en bushammer, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af både våbenloven og knivloven. De blev alle tre sigtet for vold og taget med til afhøring på politistationen.

Sociale myndigheder blev underrettet om den 15-årige

De to blev løsladt igen først på aftenen, og de sociale myndigheder blev underrettet om den 15-åriges meritter. Den 19-årige var efterlyst til fremstilling til Forsvarets Dag, så han er fortsat anholdt og bliver overgivet til Forsvaret tirsdag.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.