Efterlyst voldsmand kørte i en efterlyst bil

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – Da politiet standsede en efterlyst bil, fandt de en efterlyst voldsmand.

I går onsdag kl. 17.15 standsede politiet en bil på Parkvej i Næstved. Bilen var stjålet tidligere på måneden og stod nu som efterlyst. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Bilisten er nu anholdt og sigtet for kvalificeret vold

Føreren var 24-årig mand uden fast bopæl. Det viste sig samtidig, at den 24-årige var eftersøgt i forbindelse med et overfald, der skete onsdag den 15. april 2020, hvor en mand var blevet slået adskillige gange med en styrthjelm på Shell på Odensevej.

Offeret var en 28-årig mand fra Næstved, og han stod uden for butikken på Odensevej, da han blev slået med en sort styrthjelm, så han faldt om på jorden. Herefter fik han adskillige slag med styrthjelmen og flere spark mod kroppen og hovedet.

Læs også: Politiet søger vidner til groft overfald.

Den 24-årige bilist blev nu anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Da han blev visiteret på politistationen i Næstved, havde han et gram hash på sig.

Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for kørsel i påvirket tilstand. Den 24-årige fremstilles senere i grundlovsforhør i retten.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.