En håndfuld Segways er stjålet i Næstved

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – Politiet advarer om, at der er stjålne Segways og el-løbehjul i omløb. Husk altid at få kvittering og legitimation med navn og adresse på sælgeren.

En håndfuld Segways og nogle el-løbehjul er blevet stjålet fra en bygning på Åderupvej i Næstved. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Vær især opmærksom, hvis du får et for godt tilbud

Tyveriet er sket mellem søndag kl. 12 og mandag kl. 08.30. Politiet hører gerne fra folk, der kan have set noget, eller som ellers har oplysninger om tyveriet.

Samtidig opfordrer politiet borgerne til at være meget opmærksomme, hvis man får tilbudt for eksempel en Segway eller et el-løbehjul til spotpris.

Du bærer i øvrigt selv ansvaret for, at du ikke køber stjålne varer, og derfor er det vigtigt, at man sikrer sig de rigtige oplysninger om varen, så man ikke risikerer at blive sigtet for hæleri.

Spørg for eksempel efter de originale kvitteringer, eller prøv at få at vide, hvor varen kommer fra. Få altid en kvittering og legitimation med navn og adresse på sælgeren.

Er du i tvivl, eller er der noget, som virker mærkeligt ved handlen, så kontakt politiet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.