Forældremøde om narko i Næstved

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – Politi, kommune, uddannelsesinstitutioner og diskoteker inviterer alle forældre til unge i alderen 16 til 25 år til forældremøde om narko i Næstveds natteliv.

Det flyder med stoffer! Eller gør det? Der går mange fortællinger om Næstveds natteliv, men hvad er korrekt og hvad er forkert? Det vil politi, kommune og andre gerne fortælle mere om.

Afholdes onsdag den 30. oktober 2019 kl. 19.00

Politiet, uddannelsesinstitutioner, diskoteker og Næstved Kommune inviterer alle forældre til unge i alderen 16 til 25 år til forældremøde om narko i Næstveds natteliv:

Det afholdes onsdag den 30. oktober 2019 fra kl. 19.00 til kl. 21.30 på Næstved Gymnasium og HF på Nygårdsvej 43 i 4700 Næstved.

Næstved har generelt et godt og trygt natteliv

Her vil politiet blandt andet præsentere deres syn på, hvordan det står til med de unges festkultur.

»Vi vil altid gerne i dialog med de personer, der spiller en aktiv rolle i de unges liv – og her er forældrene selvsagt vigtige. Jeg vil derfor opfordre så mange forældre som muligt til at komme og give deres input til, hvordan vi i fællesskab får skabt de bedst mulige rammer om de unges natteliv,« siger Jens Bruus, der er leder af lokalpolitiet i Næstved.

Dog har Næstved generelt et godt og trygt natteliv, hvor meget fungerer, som det skal.

»Hos politiet får vi ikke nær så mange anmeldelser om salg af stoffer, som vi tidligere har fået. Så det går den rigtige vej,« fastslår Jens Bruus.

Programmet byder på både oplæg og workshops

Mødet er et initiativ under samarbejdet “NÆVERZONE – Nul narko i Næstved”, der går ud på at begrænse de unges brug, køb og salg af narko.

Aftenens program vil byde på en blanding af oplæg og workshops. Hør for eksempel, hvordan SSP-konsulenterne i Næstved arbejder, og hvad personalet på diskotekerne gør for at støtte de unge.

Du kan også få en dialog med politiet om, hvordan vi i fællesskab bedst kan sætte ind for at skabe trygge rammer i nattelivet.

Der vil endvidere være rig mulighed for at dele viden og erfaringer med andre forældre. Det handler blandt andet om, hvordan man taler om tingene hjemme, om hvad man måske tror, at andre tænker, og om hvordan man bedst kan støtte de unge i at undgå narko.

Tilmelding skal ske pr. mail til politiet på e-mail svi014@politi.dk.

Program for forældremøde om narko i Næstved:

  • Kl. 19.00: Velkomst.
  • Kl. 19.10: Flyder Næstved i narko? Få fakta fra politiet.
  • Kl. 19.20: Hvad gør diskoteker og restauratører?
  • Kl. 19.40: Hvordan kan vi forebygge, at unge bliver fristet til at tage stoffer? Hør hvordan SSP-konsulenterne arbejder.
  • Kl. 20.00: Workshops: Del din viden og få ny inspiration.
  • Kl. 21.00: Input fra de unge og debat.
  • Kl. 21.30: Tak for i aften.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). PM/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.