Hashknallerist rammer en 11-årig dreng

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Naestved.News – 19-årig hashknallerist på en stjålet knallert med en 13-årig bag på ramte en 11-årig dreng i Næstved.

Tirsdag eftermiddag ville politiet standse en knallert med to personer på, men knallertkøreren ville ikke umiddelbart standse. Først i Købmagergade i Næstved, hvor en 11-årig dreng fra Næstved var blevet ramt af knallerten, standsede føreren. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Påvirket 19-årig mand uden hjelm og uden kørekort

Det var en 19-årig mand fra Næstved, som kørte uden styrthjelm. Han havde en 13-årig dreng bag på knallerten, og den 19-årige virkede påvirket. Derfor blev han anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da han ikke havde kørekort til knallerten, blev han også sigtet for kørsel uden førerret.

Fører og passager på knallerten havde hash på sig

Betjentene fandt 1,8 gram hash på den 19-årige, som også blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 13-årige, der sad bag på, viste sig at have to klumper hash på 2,6 gram på sig, og de sociale myndigheder blev derfor underrettet om sagen.

Knallerten viste sig at være stjålet tidligere samme dag, og den 19-årige blev herefter også sigtet for tyveriet, og endelig blev han også sigtet for at forvolde fare for andre, som måtte springe til side for ikke at blive ramt. Den 19-årige blev løsladt efter afhøring kl. 20.50.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.