Narko- og spirituspåvirket mand uden kørekort

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Ringsted.News – En narko- og spirituspåvirket mand uden kørekort kunne ikke forklare, hvordan han var kommet i besiddelse af sin bil.

Natten til onsdag kl. 00.13 blev en patrulje opmærksom på en personbil i Ringsted, der kørte ad Næstvedvej i nordgående retning, og som kørte ind på en tankstation. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Manden havde drukket alkohol og indtaget kokain

Patruljen skønnede, at føreren, en 31-årig mand fra Fjenneslev, var påvirket af alkohol og kontaktede ham. Manden oplyste til politiet, at han ikke havde noget kørekort, idet han var frakendt kortet.

Et alkometer gav udslag, og manden erkendte at have drukket alkohol og oplyste desuden, at han havde taget kokain. Manden blev sigtet for forholdene og var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve.

Ingen god forklaring på, hvor han havde fået bilen fra

Manden gav desuden bilnøglerne til bilen, som han var kommet kørende i, til politiet. Han kunne nemlig ikke komme med en god forklaring på, hvordan han var kommet i besiddelse af bilen, som tilhører en anden person.

Manden blev sigtet for de tre første forhold, og han blev vejledt om, at han med sandsynlighed kan forvente yderligere en sigtelse, når politiet har talt med ejeren af køretøjet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.