Fandt hash og nøddeknækkerfigurer hos pusher

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Da politiet ledte efter en hjemløs, som var udeblevet fra session, fandt de alt muligt fra hash-plader til kæmpe nøddeknækkerfigurer samt en pusher-telefon.

Torsdag morgen kl. 08.55 henvendte politiet sig på en adresse i den vestlige del af Ringsted by for at lede efter en 19-årig mand.

Den unge mand er uden fast bopæl i Ringsted og var efterlyst af politiet, fordi han var udeblevet fra Forsvarets Dag (session, red.). Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Et tip førte til bopælen hos en 27-årig i Ringsted

Politiet havde fået tip om, at han måske kunne opholde sig på bopælen hos en 27-årig fra Ringsted, men den efterlyste mand var ikke til stede.

Da politiet i forbindelse med søgningen af den 19-årige kunne se hash-plader ligge frit fremme, blev den 27-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Ved den efterfølgende ransagning af hans bopæl fandt politiet i alt cirka 655 gram hash, der var gemt flere steder i boligen.

El-cykler, nøddeknækkerfigurer og haglpatroner

Politiet fandt endvidere tre el-cykler, hvoraf den ene var meldt stjålet i 2018 i Sydsjælland og Lolland-Falsters politikreds, to høje nøddeknækkerfigurer på to meter, som stammede fra et tyveri i december 2019 fra centergaden ved Ringsted Outletcenter, samt nogle haglpatroner, som han var ulovligt i besiddelse af.

Effekterne blev alle beslaglagt til nærmere undersøgelse og genudlevering til rette ejer.

Politiet beslaglagde også en mobiltelefon til nærmere undersøgelse, fordi politiet mistænker den 27-årige for at have brugt den i forbindelse med salg af hash.

Den 27-årige blev løsladt i løbet af eftermiddagen, da den akutte efterforskning og afhøringen til de forskellige lovovertrædelser var afsluttet, så han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når de beslaglagte effekter er blevet undersøgt nærmere.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.