Kvinde dræbt og 15-årig søn anholdt

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – I går aftes blev en kvinde dræbt med flere knivstik. Hendes 15-årige søn er nu anholdt og fremstilles senere i grundlovsforhør.

I går aftes modtog politiet en anmeldelse om et mistænkeligt forhold på Schaldemosevej i Ringsted. Politiet ankom til stedet kl. 19.03. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

En tragisk og ulykkelig sag i nære familierelationer

Det viste sig, at der var tale om en kvinde på 38 år, som var blevet tildelt flere knivstik og var afgået ved døden. Ambulancepersonale forsøgte at genoplive kvinde, men hendes liv stod ikke til at redde.

Politiet foretog anholdelse af kvindens 15-årige søn, og han bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde i dag kl. 13.15.

Læs også: Dødsfald efterforskes i Ringsted.

Politiet fortsatte arbejdet med retsmedicinere og kriminalteknikere resten af aftenen i går. Den dræbte kvindes familie er underrettet.

»Der er tale om en tragisk og ulykkelig sag i nære familierelationer – og vi har af samme årsag ikke yderligere kommentarer til sagen,« oplyser vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.