Pusher gemte sit lager på motionscentrets toilet

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – En bil med hash førte til mistanke om en 18-årig hashpusher. Senere fandt politiet den mistænkte i et motionscenter, hvor han skyndte sig at gemme sin hash på toilettet.

Tirsdag aften kl. 20.47 standsede politiet en personbil i Søgade i Ringsted, og det førte til en ransagning af en bolig. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Narkohunden kunne lugte hash i pusherboligen

Der var tre personer i bilen, og ved en nærmere kontrol af personerne blev en 18-årig mand fra Glumsø fundet i besiddelse af cirka tre gram hash. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Ud fra efterforskning i sagen fik politiet en mistanke om identiteten på sælgeren af denne hash.

Ved en efterfølgende ransagning af sælgerens bopæl i den nordlige del af Ringsted fandt politiet intet ulovligt. Dog kunne den medvirkende narkohund lugte, at der havde været hash på stedet.

Den 18-årige skyndte sig at gemme hash på toilettet

Den mistænkte – en 18-årig mand fra Ringsted – blev senere fundet i et motionscenter i Ringsted, og da han opdagede politiet, skyndte han sig på toilettet, men kom ud kort efter.

Den mistænkte blev visiteret og blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt, men på toilettet fandt politiet knap 33 gram hash, som var gemt væk.

Det nægtede den 18-årige ethvert kendskab til, men han blev alligevel sigtet for at have været i besiddelse af hashen.

Politiet vil nu undersøge den fundne hash for spor, der kan af- eller bekræfte, om den 18-årige kan sættes i forbindelse med hashen på toilettet. Der var også spor eller duft af hash i en bagageboks med relation til den 18-åriges effekter.

Derfor kan den 18-årige sammen med den anden sigtede forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sagen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Surma Creative / Pixabay). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.