Saksekvinde ville klippe hestehalen af

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Et møde mellem hestetrækkere og en midaldrende bilist endte angiveligt med, at den midaldrende kvinde stak den ene hestetrækker i hånden, hvorpå hun forsøgte at klippe i hestens hale.

Mandag aften kl. 22.14 foretog politiet anholdelse af en 57-årig kvinde fra Ringsted, som blev sigtet for vold mod en 27-årig kvinde fra Vallensbæk tidligere på eftermiddagen.

Kontroversen mellem parterne skete på Ditlevshøj i Høm, som liger syd for Ringsted. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinde stod på vejen og ventede med en saks

Den 27-årige og en anden kvinde trak to heste med ryttere ad Ditlevshøj i Høm, hvorpå en bil passerede dem med højere hastighed end skønnet forsvarligt af de to hestetrækkende kvinder.

Lidt efter så de en kvinde, der stod midt på vejen og ventede med en saks.

Der opstod nu håndgemæng mellem kvinden og den 27-årige, der blandt andet blev ramt i hovedet af et slag og fik en rift på den ene hånd af saksen.

Forsøgte derpå at klippe noget af hestens hale af

Kvinden, som de to hestetrækkere genkendte som fører af den passerede bil, forsøgte nu at klippe noget af den ene hests hale, inden hun herefter forsvandt ind i et nærliggende hus.

Politiet fandt frem til kvinden, der blev sigtet for vold og afhørt til sagen, inden hun blev løsladt.

Den sigtede kvinde havde en modsatrettet opfattelse af hændelsesforløbet, som politiet nu forsøger at få klarlagt i detaljer, inden anklagemyndigheden senere skal tage stilling til, hvordan sagen skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.