Transvestit spyttede ekspedient i ansigtet

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – En mand, der opfattede sig som kvinde, spyttede en ekspedient i ansigtet, fordi ekspedienten tiltalte ham “herre”.

Tirsdag eftermiddag kl. 15.40 anmeldte en 29-årig mandlig ekspedient i en fritidstøjsforretning i Ringsted Outlet på Klosterparks Alle, at han netop var blevet spyttet i ansigtet.

Blev mistænkt for vold mod ekspedienten

Ekspedient var blevet spyttet i ansigtet af en mandlig kunde, som nu var gået fra stedet. Derfor kørte politiet til centret, hvor den mandlige kunde blev tilbageholdt af vagter fra outletcentret.

Manden, der var ædru, ønskede ikke indledningsvist at oplyse sin identitet, så han blev anholdt som mistænkt for vold mod ekspedienten, som dog ikke havde lidt fysisk overlast.

Var gået rundt i afdelingen for dametøj

Manden havde gået i afdelingen for dametøj, hvilket offerets kollega havde gjort manden opmærksom på. Det var han blevet sur over, hvorfor offeret efterfølgende ekspederede ham i forbindelse med køb af nogle varer.

Da manden forlod forretningen, blev han ønsket en god dag efterfulgt af ordet “hr.”. Det blev kunden fornærmet over, hvorpå han spyttede ekspedienten i ansigtet.

Den anholdte blev identificeret som en 39-årig mand uden fast bopæl i Sønderborg, og han blev sigtet for vold og afhørt til sagen.

Herunder oplyste han selv, at spytteriet var begrundet i, at han havde en selvopfattelse af at være kvinde og derfor var blevet provokeret af ekspedientens hilsen.

Den 39-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som senere vil blive afgjort i et retsmøde.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.