Regionen hjælper hovedstaden med COVID-testbiler

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Zand.News – I dag kører 20 biler fra hele landet mod hovedstadsregionen for at hjælpe Region Hovedstaden med det pres, de oplever på testfaciliteterne. Otte biler er fra Region Sjælland.

Lørdag morgen satte otte mobile COVID-testbiler fra Region Sjælland kursen mod hovedstadsområdet.

Inde i bilerne sidder 16 kvalificerede medarbejdere, der er klar til at hjælpe Region Hovedstaden med at pode der, hvor der er behov for at opruste testkapaciteten. Det skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Vigtigt at være fælles om at finde løsninger og løse opgaver

De otte biler er en del af det tætte samarbejde, der er mellem regionerne og som gør, at man med kort varsel, kan reagere, hvis det er nødvendigt.

Det er et samarbejde som regionsrådsformand i Region Sjælland, Heino Knudsen (S), ser som en stor fordel, når Danmark skal stå sammen om at løse de opgaver, der kommer i kølvandet på COVID-19.

»Vi er rigtig glade for vores samarbejde med de andre regioner og for at vi har mulighed for at hjælpe hinanden, når der er brug for det. COVID-19 har ramt hele Danmark og det er vigtigt, at vi er fælles om at finde løsningerne og løse opgaverne,« fortæller han.

Lørdag kører i alt 20 biler fra hele landet mod hovedstadsregionen for at hjælpe Region Hovedstaden med det pres, de oplever på testfaciliteterne.

Øverst: Regionshuset i Region Sjælland. (Foto: Region Sjælland). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.