Turistavisen om Sjællands Vestkyst er klar

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – VisitVestsjællands destinationsavis er på gaden og byder på et væld af oplevelser med noget for enhver smag.

Påsken bød på masser af sol, høje temperaturer og udgivelsen af årets destinationsavis om Sjællands Vestkyst, der bliver udgivet af VisitVestsjælland. Det skriver VisitVestsjælland i en pressemeddelelse.

»Avisen er spækket med inspiration til ferier, weekend- og dagsture på hele Sjællands Vestkyst. Vi har mødt stor opbakning og entusiasme hos alle de aktører, der har budt ind med indhold til avisen,« afslører Jens Müller, der er direktør i VisitVestsjælland.

Et væld af oplevelser med noget for enhver smag

Årets avis byder på et væld af oplevelser med noget for enhver smag – uanset om man er til friluftsliv, familiesjov, kultur, egnsunikke produkter eller shopping.

»Sjællands Vestkyst byder på oplevelser i hele spektret. Du kan mærke historiens vingesus på Vikingeborgen Trelleborg, sætte højdeskrækken på prøve hos Kragerup Go High eller se nærmere på kunsthåndværk i både Skælskør og på Reersø,« fortæller direktøren.

Men der er også de helt nærværende, autentiske – og måske lidt hemmelige oplevelser. I avisen har lokale givet deres tips videre.

»Stenjagt på Røsnæs, den hyggelige Salon 4xK i Skælskør og en mulig flyvetur er bare nogen af de tips, læserne kan finde i destinationsavisen,« lover han.

Turister og borgere kan hente destinationsavisen gratis

De frisktrykte destinationsaviser er allerede fordelt godt på hele Sjællands Vestkyst, hvor 22 turistinspirationer, mere end 125 trafikale knudepunkter og butikker har dem stående, så turister og andre nysgerrige har nem adgang til avisen.

»Avisen er trykt i et oplag på 70.000 og oven på sidste års rekordsommer, håber vi, at der bliver rift om den. I hvert fald tegner forhåndsbookinger og interessen for Sjællands Vestkyst meget lovende for sæson 2019,« slutter Jens Müller.

Læs destinationsavisen på: issuu.com.

VisitVestsjælland A/S er destinationsselskabet for Sjællands Vestkyst, som dækker Kalundborg, Slagelse og Sorø Kommuner, og har til formål at udvikle turismen og markedsføre destinationen, som paraplyorganisation for turisterhvervene og de tre kommuner.

Øverst: Destinationsavisen. (Grafik: VisitVestsjælland). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.