Eftersøgt til fogedretten anholdt i dunst af hash

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Naestved.News – Det er ikke alle, som møder op i fogedretten, og da politiet måtte rykke ud for at anholde en skyldner, så mødte de en dunst af hash.

Det er en god ide at kontakte retten og få styr på sagen, hvis man får en indkaldelse til fogedretten om gæld. Sagen bliver nemlig videresendt til politiet ved manglende fremmøde, og det kan ende med, at politiet kører ud for at anholde pågældende.

Det sker regelmæssigt, og naturligvis kontakter politiet folk skyldnerne på et tidspunkt, hvor sandsynligheden for, at de er hjemme, er størst – om natten.

Hashsmulder og rester af en joint lå på bordet

En 34-årig mand fra Næstved havde hverken mødt op eller kontaktet retten, og natten til mandag bankede politiet så på hans dør. Han blev anholdt kl. 01.21.

Der lugtede imidlertid kraftigt af hash i hans lejlighed, og derfor besluttede politibetjentene at undersøge sagen nærmere. De fandt resterne af en joint og noget hashsmulder på et bord – i alt 22,3 gram.

Den 34-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han blev taget med til politistationen, hvor han ventede, indtil kl. 09.18, hvor han blev kørt til retten.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.