Påvirket 20-årige kørte ind i Netto og meldte sig selv

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden).

Zand.News – En ung mand kørte ind i Netto i Vig, hvor han også ramte en lygtepæl og nedlagde et vejskilt. Han havde både drukket alkohol og have indtaget stoffer samt noget medicin.

Natten til fredag kl. 02.26 anmeldte en 20-årig mand fra Vig, at han var kørt ind i Netto i en bil. Det skete på Torvesvinget i Vig i Odsherred Kommune.

Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at den 20-årige tilsyneladende var uskadt. På stedet sås en ødelagt lygtepæl, et nedlagt vejskilt samt beskadigelser på en murstensmur og ruder i supermarkedet Netto.

Den 20-årige var påvirket af spiritus og oplyste yderligere at have indtaget både euforiserende stoffer og medicin. Han blev kortvarigt anholdt, og en ambulance bragte ham til skadestuen i Holbæk, hvor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, medicin og euforiserende stoffer i blodet.

Den 20-årige blev løsladt på skadestuen, hvor han forblev midlertidigt indlagt, idet årsagen til uheldet efter det oplyste kunne være på grund af hans mentale tilstand.

Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, som den 20-årige trods sin mentale tilstand vil høre nærmere om i strafforfølgende øjemed, når blodprøverne er blevet analyseret.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.