Motorløs BMW sat i brand på en mark

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Politiet efterlyser vidner, som har set en mørkegrå BMW fra 2004 blive trukket rundt i Ringsted-området.

Ved midnat, natten til tirsdag, kl. 00.01 kom et alarmopkald om brand i en bil, som stod på en mark ud for Allingemaglevej nr. 80 i Allingemagle, som ligger nordvest for Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Blev meldt stjålet i Tølløse den 29. september 2019

Da brandvæsnet kom frem til Allingemaglevej, var bilen overtændt, og den udbrændte totalt. Ilden blev slukket uden at den bredte sig yderligere, og ingen kom til skade ved branden.

Politiet undersøgte bilen nærmere, og det viste sig at være en mørkegrå BMW, model 330, årgang 2004, som blev meldt stjålet i Tølløse den 29. september 2019.

Motoren var blevet afmonteret forud for branden

Bilens motor var blevet afmonteret forud for den brændte, og bilen formodes at være blevet trukket hen til stedet.

Politiet undersøger nu sagen nærmere, og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere, som har set noget i forbindelse med den beskrevne BMW.

Vidner som har bemærket den ældre mørkegrå BMW blive trukket i Ringsted-området, eller som har set bilen blive sat på stedet, bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.