Unge med hash og knive ved Anlægget

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Ringsted.News – Da politiet og en narkohund kom forbi Anlægsvej blev det til tre sigtelser og to underretninger til de sociale myndigheder.

Onsdag aften kl. 20.10 var en politipatrulje med en narkohund på fodpatrulje omkring skaterbanen på Anlægsvej i Ringsted.

Her traf politiet en mindre gruppe unge, som kunne mistænkes for at ryge hash, da der var en kraftig hashlugt på stedet. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Blev sigtet for henholdsvis narko- og knivloven

Tre unge, herunder to mindreårige, blev sigtet:

  1. En 13-årig dreng blev fundet i besiddelse af jointpapir, jointfiltre og en mixerbakke til hash, men havde ikke hash på sig. Han erkendte over for politiet, at han røg hash dagligt. Politiet fik en god snak med drengen, og underrettede efterfølgende drengens forældre.
  2. En 16-årig ung mand fra Ringsted havde en ulovlig enhåndsbetjent lommekniv. Også hans forældre fik en opringning fra politiet om episoden.
  3. En 19-årig mand fra Dianalund blev fundet i besiddelse af 1 gram hash. Hashen og kniven blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Den 16-årige og den 19-årige blev sigtet for henholdsvis narko- og knivloven, og de kan nu forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Når politiet sigter unge under 18 år, eller i øvrigt oplever episoder, som giver anledning til bekymring for mindreårige, så underrettes de sociale myndigheder om sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.