Vær med til at tagge fotos og videoer af feriesteder

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).

Zand.News – »Vi vil gerne have så mange lokale borgere som muligt i Destination Sjælland til at dele deres bedste feriesteder og tips med resten af Danmark ved at tagge fotos og videoer med #baredanmark. Så får opslagene et liv på kampagnesitet megetmereendbare.dk, hvor man samtidig deltager i en konkurrence om en ferie til 20.000 kroner.«

Grænserne er på grund af Covid-19 fortsat lukkede og de udenlandske feriegæster mangler. Det har ramt dansk turisme hårdt, derfor er de store offentlige aktører i dansk turisme gået sammen om en kampagne til 21 millioner kroner, som skal få danskerne til at holde ferie i Danmark i år.

Det skriver Destination Sjælland i en pressemeddelelse.

Lille land med kæmpestore og helt unikke ferieoplevelser

»Det kan godt være, vi er et lille land, men vi er jo kæmpestore, når det kommer til unikke ferieoplevelser. Det sammenhold, vi har vist hinanden under corona-krisen, skal vi også inkludere turismeerhvervet herhjemme i, for erhvervet har i dén grad brug for vores opbakning og støtte,« konstaterer erhvervsminister Simon Kollerup (S) og fortsætter:

»Tag nu og book den der overnatning i det hjørne af Danmark, I så længe har talt om, I gerne ville se. Læg allerede nu en reservation på et bord på den der restaurant, der er hele køreturen værd. Og gør sommeren 2020 til det år, hvor I får første gang fik besøgt nogle af alle vores nye og eksperimenterende museer og turistattraktioner.«

Del dine bedste feriesteder og tips med resten af Danmark

Bag kampagnen står Danske Destinationer, Dansk Kyst- og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark, som i alt har samlet 10,7 millioner kroner sammen til formålet. Erhvervsfremmebestyrelsen har yderligere bevilliget 10,3 millioner kroner.

Kampagnen vil køre på både nationalt, regionalt og lokalt plan i perioden fra den 28. maj til 31. juli og igen fra den 15. august til den 15. september.

»Vi hører ofte: “Vi skal bare holde ferie i Danmark”. Den talemåde bliver der gjort op med i kampagnen. ,« siger Jens Müller, der er direktør i Destination Sjælland, og fortsætter:

»Vi vil gerne have så mange lokale borgere som muligt i Destination Sjælland til at dele deres bedste feriesteder og tips med resten af Danmark ved at tagge fotos og videoer med #baredanmark. Så får opslagene et liv på kampagnesitet megetmereendbare.dk, hvor man samtidig deltager i en konkurrence om en ferie til 20.000 kroner.«

Destination Sjælland søsætter kampagne på sammenom.dk

I slipstrømmen af den landsdækkende kampagne søsætter Destination Sjælland sin egen kampagne med et budget på godt en million kroner.

»De kommende to måneder ruller vores kampagne på Fyn, i store dele af Jylland og i København. Kampagnen skal via tv-spots, avisannoncer, annoncering på sociale medier og meget andet tiltrække feriegæster til alle herlighederne i Destination Sjælland fra Sjællands Odde i nord, Omø i syd, Røsnæs i vest og Orø i øst,« fortæller Jens Müller og fortsætter:

»Både vi og vores aktører har de seneste måneder stået som utålmodige travheste i startboksen. Nu kan vi endelig komme i gang og glæder os til en travl sommer med masser af glade gæster.«

Destination Sjællands sommerkampagne samler sig om hjemmesiden sammenom.dk og det velkendte løfte “Sammen om særlige oplevelser”.

I 2019 var der i Destination Sjælland 1,3 millioner kommercielle overnatninger, hvoraf godt 70 procent var danske. På nationalt plan omsatte turismen i 2018 for 132,5 milliarder kroner og skabte 169.000 fuldtidsarbejdspladser i Danmark.

Øverst: Sprogø – fra sørøverrede til Danmarks trafikale midtpunkt. (Foto: Destination Sjælland). PM/rk.

This article is published by Zand.News. Copyright © Zand Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.