Vejen mod Tyskland og Europa ligger åben

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »Det er helt afgørende, at vi kapitaliserer på den enorme investering på alle tænkelige måder både i byggefasen efterfølgende. Derfor er det da helt naturligt, at vi både nationalt og på tværs af Femern Bælt sætter vores fælles fremtid på dagsordenen,« lyder det fra regionsformanden.

"Vejen mod Tyskland og Europa ligger åben"

Fire mænd anholdt for bedragerier over for ældre borgere

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »De anholdte er mistænkte i en lang række af sager om grov udnyttelse af især ældre borgeres tillid til ansatte inden for bankverdenen. Den tillid har de pågældende groft misbrugt for at opnå en økonomisk vinding på andres bekostning,« oplyser politiet.

"Fire mænd anholdt for bedragerier over for ældre borgere"

Vær med til at tagge fotos og videoer af feriesteder

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden).Zand.News – »Vi vil gerne have så mange lokale borgere som muligt i Destination Sjælland til at dele deres bedste feriesteder og tips med resten af Danmark ved at tagge fotos og videoer med #baredanmark. Så får opslagene et liv på kampagnesitet megetmereendbare.dk, hvor man samtidig deltager i en konkurrence om en ferie til 20.000 kroner.«

"Vær med til at tagge fotos og videoer af feriesteder"