Samarbejde mellem politi og kommuner får flere i behandling

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden).Zand.News – Sydsjællands og Lolland-Falsters politi har inviteret rusmiddelscentre fra kredsens syv kommuner (Slagelse, Næstved, Sorø, Lolland, Guldborgsund, Faxe og Vordingborg) med i samarbejdet om forebyggelse af spiritus- og narkotikakørsel, hvor spiritus- og narkobilister bliver tilbudt rådgivning eller misbrugsbehandling.

"Samarbejde mellem politi og kommuner får flere i behandling"

Politiet sætter ind med sommerspritkontrol

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden).Zand.News – »Vi ved, at de fleste danskere tager afstand fra spritkørsel, og derfor er det bekymrende, at der er så mange, der stadig kører bil, når de har drukket for meget. Man gambler ikke blot med sin egen og andres sikkerhed, men også med sit eget kørekort,« siger Morten Wehner, der er seniorprojektleder i Rådet for Sikker Trafik.

"Politiet sætter ind med sommerspritkontrol"

Danske unges alkoholkultur skiller sig ud i Europa

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden).Zand.News – »Vi ved blandt andet, at unge, der drikker store mængder alkohol på en gang, er i øget risiko for uheld, ulykker, vold og uønsket sex. På længere sigt kan et stort alkoholforbrug være skadeligt og påvirke både hukommelse og indlæringsevne,« lyder det fra Sundhedsstyrelsen.

"Danske unges alkoholkultur skiller sig ud i Europa"